Grovplanering Orust

Stenmarks Entreprenad AB – grovplanering Orust

Vi gör jobbet

Välkommen till Stenmarks Entreprenad AB! Vi vänder oss bland annat till dig på Orust som behöver hjälp med grovplanering men vi är även behjälpliga med mycket annat. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig med allt inom branschen, oavsett om det gäller grävarbeten, dränering, dikning eller L-stöd. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för att diskutera dina markentreprenadsbehov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Grovplanering Orust

Vilka vi är

Stenmarks Entreprenad AB är en liten firma med bred kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen. Vår ambition är att alltid leverera kvalitativa arbeten till våra kunder och på så sätt göra dem nöjda, oavsett vad vi anlitas för. 

Vad vi gör

Vi utför det mesta inom markentreprenad, allt från dränering till stenläggning. I vårt arbete strävar vi alltid efter att göra ett bra och noggrant arbete som gör kunden i fråga helt nöjd. Med vårt arbete riktar vi oss mot privatpersoner och företag.

Våra tjänster

Vi är specialister inom markentreprenad och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att våra kunders dina behov. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa arbeten som överträffar dina förväntningar. Oavsett projekt sätter vi våra kunders behov i fokus och anpassar vårt arbete efter deras specifika krav.

Stenmarks Entreprenad AB

ASSMUNDERRÖD 435, 473 93 Henån
073-039 67 83